Space Invaders: Female POWER

Intr-o lume a barbatilor, Andreea BRATU, proaspata absolventa a „Academiei de Coafor & make-up by Dorina Gheorghe”, vrea sa-si castige scaunul de FRIZER.

 

Asa ca, in fiecare zi de Joi, timp de 5 saptamani, le dam ocazia celor mai curajosi 5 barbati sa-i testeze talentul la TUNS si BARBIERIT, fara absolut niciun cost.

Daca vrei sa faci parte dintre cei 5 norocosi, apasa butonul „GOING” al evenimentului pe care il gasesti aici: (link) si trimite-ne un mesaj pe facebook pentru o programare.

SPACE INVADERS este o initiativa Cabelo ce isi propune sa aduca puterea femeilor in prim plan.

Atunci cand vorbesti despre frizerie, gandul iti fuge imediat la o profesie dominata de barbati. Lucrurile insa nu mai sunt cum erau odata, iar femeile au decis sa schimbe regulile jocului.

Portofoliu Andreea BRATU

Termeni si conditii participare

Inainte de a te inscrie la eveniment, te rugam sa citesti cu atentie conditiile de participare

Evenimentul se desfasoara in perioada: 19 Aprilie – 17 Mai

 

Serviciile oferite in cadrul evenimentului sunt gratuite.

Servicii disponibile: Tuns Clasic & Barbierit | Frizer: Andreea BRATU

In cadrul evenimentului se vor face fotografii ce urmeaza sa fie publicate pe site-ul nostru, www.cabelo.ro, cat si pe paginile de socializare Cabelo. Prin inscrierea/participarea la acest eveniment, va dati acordul ca fotografiile in care apareti sa fie publicate in mediile mentionate mai sus.

Datele personale solicitate pentru programare, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Foto credit banner: http://www.freepik.com | Designed by Prostooleh, Freepik

 

 

Programarile se fac pentru saptamana in curs, incepand cu data de 12 Aprilie 2018, fie printr-un mesaj pe facebook sau la numarul de telefon 0764.544.836, in limita locurilor disponibile.

Numarul de programari disponibile este de 5 per saptamana.