Primul nostru eveniment. Cum a fost?

Niciun comentariu la Primul nostru eveniment. Cum a fost?190 views

Ne-a fost foarte greu să scriem, însă ne-am propus să fim deschişi, cinstiţi şi prieteni cu voi, chiar şi în afara politicii salonului. În atare condiţii, purcedem la povestea reala a evenimentului.

Am anunţat evenimentul la ora 19.00 şi am început la 19.40. Prima greşală. Trebuia să anunţăm o oră de venit şi o oră de început a spectacolului. La ora 19.00 erau prezenţi numai 9 din cei 107 participanţi (peste 240 confirmaţi). După ce nerăbdarea s-a acutizat, am început. Ups, am început prost. De ce? Deşi au fost verificate, încă de la ora 15.00, sunetul şi luminile, începutul a fost cu microfonie acută şi lumini insuficiente pe scenă. Ulterior,  am aflat că tehnicianul contractat a trebuit să fugă urgent acasă, chiar cu puţin timp înainte de start. Ceva probleme cu cel mic, din câte am înţeles. Asa că am rămas fără tehnic. Până am anulat sunetul, au fost momente destul de delicate. Cei doi actori au încercat să găsească o poziţie bună pe scenă, insa… nu aveau cum. Pe această cale, cerem scuze celor de la Burlesque Events de la care am primit următoarea mustrare, prin sms: „Ne bucurăm de astfel de evenimente, însă atunci când se întâmplă astfel de probleme în care imaginea noastră este afectată, nu ne pică foarte bine. Am fi preferat să aducem tehnicianul nostru ca şi backup şi lucrurile s-ar fi remediat rapid. Pe viitor, când ne asiguraţi că totul este în regulă, să fie în regulă! Am văzut că mulţi dintre cei prezenţi s-au distrat, deci este păcat ca aceste mici detalii să afecteze un spectacol frumos şi profesionist.” Corect. Nu am putut avea o reacţie. Aceasta a fost realitatea. Ok! Să ne întoarcem la povestea noastră şi, din nefericire, la alte dificultaţi. Deoarece numărul spectatorilor a fost mai mic decat cel stabilit, amenajarea sălii a produs anumite dificultăţi. În loc să fie totul cald, în jurul actorilor, a fost puţin mai rece şi activitaţile rupte ca şi percepţie/simţ. Nici nu am avut prezenţă de spirit să ne repliem din mers. Deci, foarte multe probleme. Mai zicem doua şi trecem la parţile pozitive, caci au fost şi ele prezente. Fotograful nu a ajuns şi am facut poze cu un aparat fără blitz. În afară de primii veniţi pe care i-am întrebat daca-i servim cu ceva (ne-am pregătit cu băuturi şi cafea), pe ceilalti nu i-am întrebat. Am fost nişte gazde… Nu gasim explicaţia decât în blocajul psihic datorat întarzierii spectacolului, neajungerea la timp a tuturor şi numărului mai mic de spectatori. Dar, nici acestea nu pot fi scuze.

Ce a fost minunat?

Spectacolul a fost deosebit. Păcat că nu s-a înţeles la adevărata valoare, evident, datorită problemelor tehnice şi de organizare. Bine structurat pe segmente (dans, amuzament, interactivitate, curiozitate, etc). Personajele Vitrega (Nouria) şi Voiosul (Cosmin), au reuşit să-i implice pe copii în toate activităţile. A fost superb să-i vedem că s-au distrat atât de bine. Erau peste tot. Când pe ringul de dans, când pe scenă, când printre spectatori să caute obiecte, când la poze… Impresionant a fost că, deşi evenimentul a fost gândit pentru mai multe vârste, cei mici nu au cedat deloc teren şi au fost peste tot. Practic, copii mai mari au fost nevoiţi să-i lase pe cei mici „să le ia faţa” de fiecare dată. Şi o parte dintre părinţi s-au distrat şi implicat, inclusiv au urcat pe scenă. Minunat! Ne-a plăcut! Mulţumim Nouria Nouri şi Cosmin Vijeu. Sunteţi minunaţi şi vă vom recomanda peste tot. Cei care citesc aceste rânduri şi au ocazia să meargă la spectacolele lor să nu aibă reţineri. Sunt profesionişti, creativi, ştiu ce fac şi fac bine.

Ce am învaţat noi din ce s-a întâmplat aseară?

Mai avem de lucru la relaţia cu clienţii în afara salonului. Am creat o pagină de facebook  (@CabeloBeautySalon) şi un grup închis, însă nu am ajus să le dezvoltăm. Backup la orice element din organizare. Reacţie rapidă şi adaptarea de soluţii din mers. Creatorul ne-a arătat ca nu este suficient să ai o idee bună. Să continuăm. În scurt timp, pregătim un spectacol de umor pentru clienţii noştri adulţi. Au nevoie. Să fim mai calzi şi mai atenţi la comportamentul şi necesităţile participanţilor.

Toate cele bune şi să auzim numai de bine!

P.S. O să mai adaugăm poze, de îndată ce vom reuşi editarea celor facute fără blitz. Celor care vor să ne ajute şi să adauge poze (întreg eveniment, spectatori, private, poze cu bucuria copiilor, etc) de la eveniment la postarea noastră de pe facebook, le suntem recunoscători şi le mulţumim anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.