Un bronz intens in doar cateva minute.

La Cabelo Beauty Salon te bucuri de echipamente de ultima generatie, dotate cu cele mai performante lampi UV.

Vei fi mai mult decat impresionat de noile noastre solare orizontale Luxura. Te poti bucura de cateva minute relaxante, ascultand muzica ta preferata, in timp ce te vei bronza uniform si rapid.

Sistemul MP3 cu care este dotat echipamentul permite conectarea propriului player sau a telefonului mobil.

Ventilatoarele pot fi reglate separata, fata si corp, de la panoul de control aflat chiar deasupra capului.

Baza solarului este proiectata ergonomic pentru un confort sporit si pentru a reduce sansele unui bronz neuniform pe punctele de presiune.

Iti doresti un bronz natural si de durata? La Cabelo Beauty Salon te poti bucura de echipamente de ultima generatie si de un mediu placut, numai bun pentru cateva momente de relaxare si rasfat.

2 lei

pret | 1 minut

80 lei

pret | 50 minute

150 lei

pret | 100 minute

1856-img-0016-1
hapro-luxura-v7-3
1024_1024_3_1082_0_nl_detail_x7_display_0001
maxresdefault (1)

SFATURI DE URMAT INAINTE DE A UTILIZA SOLARUL

Dermatologii sustin ca nu exista modalitate de bronzare lipsita de riscuri (bronzul organic nu intra in aceasta categorie), de aceea nu este recomandat sa va expuneti la soare si solar de mai mult de 20-50 de ori pe an.

Atunci cand folositi solarul, nu este nevoie sa utilizati crema de protectie solara, insa se recomanda acceleratorii de bronzare care au si functia de a hidrata tenul si de a reduce formarea ridurilor.

Pentru rezultate cat mai bune, va recomandam sa va faceti un peeling inainte de a incepe sedintele de solar. De asemenea, este de evitat sa faceti baie inainte cu o ora si dupa doua ore de la sedinta de solar.

Nu trebuie sa lasati mult timp intre programari, insa tineti cont ca trebuie sa treaca aproximativ 48 de ore pentru ca bronzul sa se instaleze..

Frecventa vizitelor la solar se stabileste in functie de tipul de piele. In general, cinci sedinte repartizate pe parcursul a doua saptamini ar trebui sa-ti asigure un bronz profund si uniform.

Expunerea UV este interzisa persoanelor care folosesc medicamente ce produc fotosensibilitate, celor care au cazuri de alunite maligne in familie si femeilor insarcinate.

Nu uita sa-ti verifici cu regularitatea pielea si sa te consulti cu un medic dermatolog pentru orice modificare de aspect – alunite, pete etc..

sursa: elle romania