Bronzare organica

Bronzarea organica este o procedura profesionala de bronzare, fara UV.

Cu ajutorul unui aparat de bronzate cu turbina HVLP, e pulverizeaza o solutie organica ce va colora instant piele intr-o nuanta uniforma si naturala.

85 lei

pret | 1 sedinta

Bronzare organica sau bronzare cu DHA

Solutie de bronzare cu DHA– are la baza cel mai eficient ingredient in bronzarea artificiala. DHA este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de suprafata epidermei. Interactiunea dintre aceasta solutie de bronzare cu DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. Culoarea este perfect uniforma pe intreg corpul.

Ba mai mult, culoarea bronzului este naturala, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si dezhidratarea pielii.

Classic Tan contine o formula aparte de bronzare care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Clientul nu va avea niciodata senzatia de gras sau lipicios – atat de des intalnita in cazul folosirii altor tipuri de solutie de bronzare cu DHA.  Senzatia de uscare este placuta, fara a usca pielea, gratie factorilor de hidratare.

PH echilibrat ce asigura uniformizarea culorii

Absorbtie rapida in piele, fara senzatie de lipicios

Bronz stralucitor ce dureaza pana la 9 zile.

Conditiile unui bronz uniform

Inainte de a aplica solutia bronzata, piele trebuie sa fie perfect curatata. Se foloseste un exfoliant pentru a uniformiza textura pielii.

Este recomandat sa nu folositi niciun produs cosmetic inainte de sedinta de bronzare – machiaj, crema de corp, deodorant etc..

Solutia autobronzanta are nevoie de timp pentru maturizare. o nunata corecta a pielii se poate observa abia dupa 8 ore de la sedinta de bronzare.

Pentru a asigura mentinerea bronzului, este recomandat sa evitati sa faceti baie sau dus in acest timp de 8 ore.